1440x527-Mantje-.jpg
header-bargerhof.jpg
header-dakkapel.jpg
header-nesweg.jpg
header-team.jpg
previous arrow
next arrow
foto1.jpg

Bouwbedrijf Texel

Bouwbedrijf Texel

Wilt u uw (recreatie) woning renoveren of vergroten? Wellicht wilt u nieuw bouwen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons bedrijf bestaat uit een team van 17 enthousiaste en ervaren mensen die deze werkzaamheden graag voor u uitvoeren.

Ervaring

Onze kennis is zeer divers; van een reparatie van een slot tot het (ver)bouwen van een complete woning en alles wat daartussen zit. Inmiddels hebben wij al behoorlijk wat (recreatie) woningen, hotels etc. verbouwd en nieuw gebouwd.

Projecten

Voor de Texelse Woontij verrichten wij alle onderhoudswerkzaamheden alsmede op diverse vakantieparken zoals Landal Beachpark, De Krim, Kustpark, Vredelust en daarvoor hebben wij een servicedienst zodat we in geval van nood altijd bereikbaar zijn om ook buiten werktijden van dienst te kunnen zijn. Ook voor diverse verzekeringsmaatschappijen, defensie, Gemeente Texel en De Bolder voeren wij werkzaamheden uit.

Aanspreekpunt

Wij kunnen u desgewenst een totaalpakket aanbieden. Wilt u bijvoorbeeld laten nieuw bouwen, verbouwen of uitbouwen? Indien gewenst regelen wij ook de onderaannemers voor u bijvoorbeeld de elektricien, loodgieter, CV monteur of tegelzetter. Zo kunt u bij ons het hele verhaal neerleggen waarna wij de coördinatie voeren. U heeft dan één aanspreekpunt en zo hopen wij u te ontzorgen.

Ook wanneer u een bouwaanvraag nodig heeft, kunnen wij dit geheel voor u regelen!

In onze showroom kunnen wij u van alles laten zien op gebied van bouw, (kunststof) kozijnen, gevelbekleding en nog veel meer.

Efficientie

We starten een project met bouwtekeningen. Daarbij werken we in het programma Autocad. Daarin wordt alles precies afgemeten en uitgetekend; van een totale woning tot bijvoorbeeld een dakkapel. In de werkplaats wordt dit (prefab) voorbereid en op maat gemaakt. Op locatie hoeven we dit alleen nog in elkaar te zetten. We kunnen daardoor heel snel bouwen en zijn minder afhankelijk van het weer.

P1080531

Wij werken onder andere met de volgende merken: Keralit, Twinson, Kingspan en Velux. Ook zijn wij lid van Bouwend Nederland.  

 

We maken graag een vrijblijvende prijsopgave voor u!