1440x527-Mantje-.jpg
header-bargerhof.jpg
header-dakkapel.jpg
header-nesweg.jpg
header-team.jpg
previous arrow
next arrow
580x360---den-boer-nesweg.jpg

Nieuwbouw en renovatie

Nieuwbouw & renovatie

Nieuw bouwen of renoveren, vaak een hele stap. Maar voordat er werkelijk gebouwd kan worden gaat er een hoop aan vooraf. Tekeningen laten maken, vergunning aanvragen, voorbereiden van het werk en doornemen zodat u de juiste nieuwbouw of verbouw krijgt die u wilt.

Onze kracht is dat wij digitaal uw woning kunnen tekenen met alle bijbehorende details.

Vak apart

Renoveren is een vak apart. Soms kom je situaties tegen die niet te voorzien waren. Op dat moment komt de bouwkundige kennis van onze vakmensen naar voren en wordt er altijd in overleg met de klant een goede deugdelijke oplossing gevonden.

Gevelbekleding

Wij voorzien veel gevels van Keralit gevelbekleding alsmede onze dakkapellen. Dit is een hoogwaardige kunststof gevelbekleding met een mooie authentieke uitstraling maar toch zeer onderhoudsvriendelijk. Wij zijn op Texel dealer van Keralit. Wilt u het materiaal op proef zien? U kunt een monster (op kleur) via ons bestellen.

Metselwerk

Uiteraard voorzien wij ook vele woningen van metselwerk.Wij hebben een eigen zeer ervaren metselaar die uw gevel een fantastisch aanzicht kan geven. Onze metselaar noemen we ook wel onze Texelverfraaier!