1440x527-Mantje-.jpg
header-bargerhof.jpg
header-dakkapel.jpg
header-nesweg.jpg
header-team.jpg
previous arrow
next arrow

dakkapel2.jpg

Dakkapellen

Maatwerk

Onze dakkapellen zijn van hoogwaardige kwaliteit. We maken ze al prefab in onze werkplaats klaar zodat uw dak maar een paar uur open ligt. Op het eind van de dag staat uw dakkapel erop en kan er al afgetimmerd worden.

Afwerking

Onze dakkapellen tekenen wij zelf digitaal dus we kunnen ze maken zoals u wilt. Aan de buitenzijde adviseren wij doorgaans een kunststof bekleding van Keralit, in diverse kleuren te verkrijgen, en de kozijnen uiteraard ook van kunststof. Een dakkapel is later moelijk bereikbaar dus adviseren wij deze onderhoudsarme bekleding.

Zonwering

Rondom maken wij een mooie overstek waar ook nog goed een screen als zonwering kan worden toegepast. Dit maken wij er vaak ook al in in onze werkplaats op zodat er een komplete dakkapel naar boven gehesen wordt.
De afwerking binnen gaat in overleg, of u een vensterbank wilt en/of een plafond aanhelen of juist een geheel nieuw plafond in de betreffende ruimte. Wellicht wilt u de afwerking helemaal zelf doen, geen probleem.

Showroom

Op ons nieuw gebouwde kantoor/showroom hebben wij een dakkapel geplaatst. Komt eens kijken en laat u verbazen naar de ruimte die dit opleveren kan.