1440x527-Mantje-.jpg
header-bargerhof.jpg
header-dakkapel.jpg
header-nesweg.jpg
header-team.jpg
previous arrow
next arrow
duurzaam-.jpg

Duurzaamheid

Duurzame ontwikkelingen

Duurzaamheid speelt tegenwoordig een grote rol in de bouw. Gevraagd en ongevraagd geven wij onze klanten advies over innovatieve oplossingen die de kwaliteit verhogen en de kosten verlagen. Het bespaart grondstoffen en duurzame gebouwen zijn veel energiezuiniger. Maar, bij duurzaam bouwen gaat het niet alleen over laag energieverbruik. Het draait ook om een fijn leefklimaat. Woon je in een comfortabel huis, met de juiste balans tussen ventilatie en isolatie, dan is dat goed voor je gezondheid. En natuurlijk zijn duurzame materialen beter voor het milieu.

De duurzame verandering komt inmiddels aardig op gang. Zo worden steeds meer woningen voorzien van zonnepanelen. In onze projecten gebruiken we materiaal met verhoogde isolatiewaarde en driedubbel isolatieglas HR+++ (minder stookkosten). En, steeds meer woningen zijn zelfvoorzienend in het opwekken van energie. In de toekomst stappen we zelfs helemaal van het gas af en draait alles op warmtepompen en pelletkachels. De isolatie wordt vanzelfsprekend daarop aangepast. Dit maakt een goede samenwerking en de communicatie tussen aannemer en installateur extra belangrijk.

We bouwen aan een betere wereld voor nu en voor later. U ook? Er zijn diverse subsidies bij gemeenten en provincies. Lees meer