1440x527-Mantje-.jpg
header-bargerhof.jpg
header-dakkapel.jpg
header-nesweg.jpg
header-team.jpg
previous arrow
next arrow

recreatiewoning-.jpg

Recreatie woning

Recreatiewoning 

Wilt u uw eigen recreatiewoning op Texel? Wij werken graag uw wensen uit. Variërend van een luxe villa tot een gezellig, knus vakantiehuisje. Bouwen begint met samen dromen over het eindresultaat. Brainstormen, ideeën uitwisselen en plannen maken. We kunnen bouwen in alle gewenste stijlen: landelijk, modern, strak of nostalgisch. We denken graag mee over technische oplossingen en kunnen u informeren over innovaties. Er gebeurt véél op het gebied van duurzaamheid, isolatie en warmteterugwinning. Daarover geven we u graag advies, zodat u niet alleen geniet van een comfortabele woning, maar daar ook het nodige rendement uit haalt.

Aanspreekpunt

Vervolgens nemen wij alle zorg uit handen, zodat u zich niet druk hoeft te maken over de werkzaamheden. Wij kunnen alles met u doornemen. De wensen voor de vloer, betegeling, elektra, sanitair, schilderwerk, stucwerk, noem maar op. We werken nauw samen met gespecialiseerde bedrijven op Texel en fungeren als uw aanspreekpunt. Op deze wijze hoeft u geen andere partijen in te schakelen om uw droomhuis te realiseren. Wij zorgen dat u de recreatiewoning krijgt die bij u past: een fijne plek om uw vakanties door te brengen.

 

wij nemen alles uit handen

 

Heeft u al een recreatiewoning op Texel? En heeft deze woning onderhoud nodig, of wilt u gaan uitbreiden? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van bijvoorbeeld een aanbouw of dakkapel. Ook kunnen wij andere kleine aanpassingen doen aan uw woning. Denk aan het vervangen van kozijnen, houtwerk, glaswerk of een deur.

Heeft u een grote of kleine klus? Neem gerust contact op over de mogelijkheden!

Bekijk hier een aantal recreatiewoningen uit ons portfolio.